İSTANBUL / PENDİK - Fatma Gözen Eralp Ortaokulu

Erdem Kaya

Yunus Emre Ekrem

Nis

2022-2023 Yılı Masa tenisi bölge şampiyonuyuz.Türkiye şampiyonluğu çok az kaldı.

Teşekkür ederiz Mikail ALİM.

Teşekkür ederiz şampiyon öğrencilerimiz.

Küçük erkeklerimiz voleybolda üçüncü olarak bizleri gururlandırdılar.

Aferin size çocuklar.

Teşekkürler Damla hocam

Ara

Okulumuzda 15 Temmuz ruhunu yaşatabilmek için türkçe öğretmenimiz Mehmet ÜNSAL tarafından 15 Temmuz Gazetesi çıkarıldı.Teşekkür ederim Mehmet hocam.

Kas

Çocuklarımızın empati duygularını geliştirmek,farkındalıklarıyla fark yaratmalarını sağlayabilmek amacıyla beden eğitimi öğretmenimiz Damla ÖCAL 'ın katkıları ve organizasyonu ile engelli farkındalık semineri düzenledik.Çocuklarımız bu sayede farklılıklara saygıyı,en büyük engelin iletişimsizlik ve ötekileştirme olduğunu kavradılar.

Teşekkürler Damla Hocam

Ağu

2022 AĞUSTOS AYINDA DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEYİ NE DERSİN? ETWİNİNG PROJEMİZDE YER ALAN BÜTÜN ÖĞRETMENLERİMİZİN ULUSAL KALİTE ETİKETİ ALMASININ HAKLI SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ.

SEVGİ ÖZDEMİR

MUHAMMED ÜMİT TOPALOĞLU

NİLGÜN TÜRKMEN TARAFINDAN KALİTE ETİKETLERİ ALINMIŞTIR.

Okulumuz okul sporlarından beş  kupayla dõnmenin haklı gururunu yaşadı.

Teşekkürler Esra hocam,tesekkürler Mikail hocam,teşekkürler Damla hocam

May

Okulumuz bugün kalite belgesi almanın gururunu yaşadı.Bize bu gururu yaşatan M.Ümit TOPALOĞLUNA sonsuz teşekkür ederim.

Okulumuz õğrencilerinden

Pendik Okul Sporlari Yıldız Kızlar

1.si Damla KILIÇ

2.si Züleyha Eslem ÇELEM

4.sü ilayda KIZIL

Pendik Okul Sporları Küçük Kızlar 2.si Defne Nur ÕZTÜRK oldu.

Teşekkürler M.Ümit TOPALOĞLU

Teşekkürler çocuklar.

May

Atık sergimizden.Teşekkürler Büşra MURAT hocam.

May

Okulumuzda bu yıl başlattığımız  ve  gelenekselleştirmeyi düşündüğümüz ,çocuklarımıza okumayı sevdiren ve eğlenceli hale getiren hikaye okuma yarışmasında burincilik õdülleri sahiplerini buldu.

Ara

Okulumuz okullararası masa tenisi yıldızlar erkek  il birinciliği karşılaşmasında İstanbul 1.si olmuştur.

TEBRİKLER SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

Yunus Emre EKREM

Onurhan BIÇAK

Yiğitcan KAYA

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ.

Kas

TUBİTAK 4006 BİLİM FUARIMIZ PENDİK KAYMAKAMIMIZ SAYIN DR.HÜLYA KAYA,BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCIMIZ SAYIN HAKAN ÖĞÜTÇÜ ,İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ SAYIN AYTEKİN YILMAZIN KIYMETLİ KATILIMLARIYLA GERÇEKLEŞTİ.

FUARIMIZDA EMEĞİ GEÇEN PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİMİZ MEHMET FERİT ERBAŞA,MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ MUHAMMED ÜMİT TOPALOĞLUNA,SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİMİZ FATMA YILDIRIMA,FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENLERİMİZ SELDA DERİN VE ORHAN TÜRKMENE,BİLİŞİM ÖĞRETMENİMİZ ZEHRA TEHMENE,TÜRKÇE ÖĞRETMENİMİZ HÜSEYİN KARAHANA,BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ ESRA KOYUNCUYA  VE BURADA ADINI ZİKRETMEDİĞİMİZ VE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE ,SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE ,VELİLERİMİZE,OKUL AİLE BİRLİĞİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUZ.İYİKİ VARSINIZ DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZ,ÖĞRENCİLERİMİZ,OKUL AİLE BİRLİĞİMİZ VE VELİLERİMİZ.