İSTANBUL / PENDİK - Fatma Gözen Eralp Ortaokulu

Okulumuz Fatma Gözen Eralp Ortaokulu'nun kantin ihalesi dosyası ektedir.

Kas

Okulumuzda sosyo kültürel ilerlemeyi sağlamak,velilerimizin çocuklarına rol model olmasına yardımcı olmak amacıyla  Fatma Gõzen "de okuma-yazma bilmeyen kalmasın sloganıyla okul müdürümüz Sevgi ÖZDEMİR õncülüğünde ve teşvikiyle 20 Kasım 2023 tarihinde  okuma-yazma kursu başlayacaktır.Bilgilerinize saygılarımızla sunulur.

Ekm

Okul Ö NCESİ Eğitim ve İlkõğretim Kurumlari Yõnetmeliği değişikliği resmi gazetede yayınlanmıştır.Veli ve õğretmenlerimizin bilgisine sunulur.

Ekm

Okulumuzda talebimiz üzerine Trafik Şube Müdürlüğü nezdinde Trafik Bilgilendirme ve Bilinçli İnternet Kullanımı eğitimleri 16 Ekim 2023 tarihinde başlayacaktır.

Ekm

Okulumuz 2023-2024 Okul -Aile Birliği Genel Kurulu toplantısı Anaokulu,İmam Hatip Ortaokulu,Ortaokul için aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde yapılacaktır.Duyrulur.

HER ÇARŞAMBA TOPYEKÜN KİTAP OKUYORUZ

Fatma Gözen Eralp Ortaokulu,İmam Hatip Ortaokulu ve Anaokulu olarak her çarşamba saat 20:00-20:30 arasında  kitap okuyoruz.Sen de etkinliğimize katıl.İstersen resmini bizimle paylaş ve yine eğer dilersen web sitemizde yayınlayalım.

HAYDİ SEN DE BU FAYDALI VE EĞLENCELİ ETKİNLİĞE KATIL!!!

DENEYAP TEKNOLOJİ ATÖLYELERİ