İSTANBUL / PENDİK - Fatma Gözen Eralp Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 11 - 15 Mart arası BİLİM VE TEKNOLOJİ HAFTASI etkinlikleri yapılmıştır. Bu etkinlikler kapsamında, seminer izlendi, okul panosu yapıldı, farkındalık yaratıldı.

Ock

Okulumuzda sosyo kültürel ilerlemeyi sağlamak,velilerimizin çocuklarına rol model olmasına yardımcı olmak amacıyla  Fatma Gõzen "de okuma-yazma bilmeyen kalmasın sloganıyla okul müdürümüz Sevgi ÖZDEMİR õncülüğünde ve teşvikiyle başlayan okuma-yazma kursu tüm hızıyla devam ediyor.

Ock

Öğrencilerimiz  teknoloji tasarım öğretmeni Öznur YEŞİLKAYA önderliğinde derste yaptıkları atık malzemeleri satarak gelirini Filistin'e bağışladılar.Böylece empatiyi,iyiliği,çevreye duyarlılığı,israfın önlenebileceğini,israf edilmeyen herşeyin iyilik olarak kullanılabileceğini ve daha pek çok değeri öğrendiler.Teşekkür ederim Öznur hocam.Teşekkür ederim sevgili öğrenciler.

Ock

Görsel sanatlar öğretmenimiz Tuğçe ŞENOVA öncülüğünde çocuklarımız Neyzen Tevfik Sanat Merkezinde sanata doydular.

Ara

Pano,film,şiirlerle M.Akif Ersoy'u saygıyla ve sevgiyle andık.Ruhun şad ,mekanın cennet olsun.

Ara

Okulmuz Aile birliği tarafından Ocak ve Şubat ayları içinde yapılan bütçe giderleri, rapor olarak aşağıda sunulmuştur.

Kas

2022 yılında okul dergimiz teneffüs yayınlandı.Yyaınlarımız daha da artacak.Bu konuda azimli ve kararlıyız.

Kas

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SEVGİ ÖZDEMİR'İNULUSLARASI DERGİDE MAKALESİ YAYINLANMIŞTIR.OKUMAK İSTEYENLER İÇİN LİNK AŞAĞIDA PAYLAŞILMIŞTIR.

Kas

Vefatının 85.yıldönümünde Atamızı saygı,sevgi ve özlemle anıyoruz.

YİNE BAŞARI,YİNE FATMA GÖZEN ERALP ORTAOKULU

Her yıl başarılarını katlayarak ilerleyen okulumuzda başarı trafiğimiz yeniden ivme kazandı.Tebrikler öğretmenlerim.Tebrikler öğrencilerim.Harikasınız.

Ferdi olarak

Mihriban BUKET Pendik 1 si

Aleyna ARVAS Pendik 2.si

BedirhanKILIÇ Pendik 2.si oldu

Ekm

Okulumuzda değerli polislerimizce trafik ve bilinçli internet kullanımı eğitimleri verilmeye başlandı.Teşekkürler polislerimiz.

Ekm

"Her Çarşamba Fatma Gõzen Kitap Okuyor"etkinliğine katılarak resimlerinin paylaşılmasına izin veren veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.Harikasınız çocuklar.

Ekm

Her çarşamba Fatma Gözen Kitap Okuyor etkinliğine katılarak resimlerinin paylaşılmasına izin veren velilerimize çok teşekkür ederiz.Harikasınız çocuklar...

Ekm

OKULUMUZ 6 EKİM İSTANBUL'UN KURTULUŞU ETKİNLİKLERİNDEN...TEŞEKKÜRLER ÖĞRETMENLERİMİZ

Ekm

Çocuklarımız öğretmenleri Tuğçe ŞENOVA eşliğinde Neyzen Tevfik Sanat Merkezinde sanata doydular.Teşekkürler.