İSTANBUL / PENDİK - Fatma Gözen Eralp Ortaokulu

Etiket Sonuçları: kitap

Ekm

"Her Çarşamba Fatma Gõzen Kitap Okuyor"etkinliğine katılarak resimlerinin paylaşılmasına izin veren veli ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.Harikasınız çocuklar.

Ekm

Her çarşamba Fatma Gözen Kitap Okuyor etkinliğine katılarak resimlerinin paylaşılmasına izin veren velilerimize çok teşekkür ederiz.Harikasınız çocuklar...

Ekm

Her çarşamba Fatma Gõzen Kitap OKUYOR etkinliğimize katılan ve resimlerinin yayınlanmasına izin veren veli ve öğrencilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz.Harikasınız.

HER ÇARŞAMBA TOPYEKÜN KİTAP OKUYORUZ

Fatma Gözen Eralp Ortaokulu,İmam Hatip Ortaokulu ve Anaokulu olarak her çarşamba saat 20:00-20:30 arasında  kitap okuyoruz.Sen de etkinliğimize katıl.İstersen resmini bizimle paylaş ve yine eğer dilersen web sitemizde yayınlayalım.

HAYDİ SEN DE BU FAYDALI VE EĞLENCELİ ETKİNLİĞE KATIL!!!